Beoordelingen van Amigo Heerenveen

Recente recensies van Amigo Heerenveen

5 sterren na 13 reviews

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima spaghetti!. Heerlijk gegeten en warm bezorgd.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijke calzone.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke calzones.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was goed, alleen staat er via deze site dat je gratis frisdrank krijgt maar die krijg je dus mooi niet! Heb het ook aan de bezorger gemeld maar die wist van niks. Beetje jammer!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen besteld. Pizzas zijn altijd warm en keurig op tijd. Zowel bezorgen als afhalen grote klasse!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde. Ik heb wel pizza opgehaald die prima was en mijn zoon haalt vaak pizza bij jullie, maar de pizza die ik gister kreeg was bedroevend. Ik dacht eerst dat ik de verkeerde pizza bezorgd kreeg, want ik zag alleen maar een overdaad aan gesmolten kaas. De rosbief en asperges waar ik me op verheugd had zag ik niet, maar minimale stukjes bleken verstopt onder de dikke laag kaas. De smaak was ook teleurstellend. Flauw, smakeloos. De bezorging was prima en binnen de tijd. De pizza was ook goed warm. Maar een volgende keer bestel ik liever ergens anders.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer heerlijke pizza’s, goed gevuld

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, super warm en heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Pizza, stuk beter dan de bekende concurrenten

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijke pizza. Belegd van rand tot rand. Voor het eerst dat ik de hele pizza opgegeten heb. Ga ik vaker bestellen.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was er binnen 30 minuten, en het was heerlijk! Bedankt.